Sobre Combo Sapiens

El Combo Sapiens és un conjunt instrumental de música moderna que neix dins del programa docent de l’Escola de Música del Palau de Barcelona, el curs acadèmic 2015-2016.


Aquell curs acadèmic, i dins del marc de la cel.lebració dels 40 anys de l’escola, el conjunt de combo format en els cursos anteriors, assumeix la voluntat de projectar la seva proposta musical de forma més estable i programada, i consolidar una personalitat pròpia com a formació de música moderna a través del seu nom, logo i repertori musical.

Des d’aquell curs fins ençà, el Combo Sapiens ha participat en moltes audicions i concerts dins i fora de l’escola i ha anat ampliant el contingut estilístic del seu repertori que es mou entre i amb la música funk, swing, latin i rock.

Actualment el Combo Sapiens està format per 12 músics joves d’edats compreses entre els 11 i els 16 anys, 2 músics adults, 2 directors que a la vegada formen part de l’equip docent del centre i totes les famílies i amics que hi acompanyen.


Estimulats per la tesi de la concepció bilològica i social de l’activitat musical, proposada a les conferències intitulades “How Musical is Man?” de l’etnomusicòleg anglès John Blacking, la tribu del Combo Sapiens volem seguir evolucionant i explorant apassionadament Fins a quin punt l’èsser humà és músic?.
 

Res millor per tot això, que trobar-nos plegats a la música que us proposem !