©2019 Combo Sapiens. All rights reserved.

June 30, 2019

El Combo Sapiens acaba el viatge amb l'últim concert, a l'Upton Jazz Festival. El combo participa com a primera agrupació internacional al Best of Young Jazz. També es tornen a trobar amb el Worcester Youth Jazz Orchestra, i tanquen el festival amb dues peces conjuntes...

June 29, 2019

Al segon dia de tour per Anglaterra, el Combo Sàpiens participa al Midsummer Malvern Jazz Concert. Toquen al CUBE, Malvern, conjuntament amb el Worcestershire Youth Jazz Orchestra.  Van tocar dues peces conjuntes, una del repertori de WYJO i una altra del Combo....

June 28, 2019

El combo toca al Little Malvern Priory, Malvern, el seu primer concert a l'extranger. El concert es va dividir amb dues parts, amb un interludi de mitja hora on els assistents van poder gaudir d'un buffet i donar una volta pel fantàstic jardins.

June 21, 2019

El Combo Sàpiens i el Descorda't baixen a la Plaça Lluís Millet, a tocar unes peces i acomiadar-se de l'any escolar 18-19.

June 8, 2019

El combo participa en el concert de fi de curs de l'Escola de Música del Palau al Palau de la Virreina també formant part de l'activitat SIMFÒNIC.

May 12, 2019

El Combo Sapiens torna per tercera vegada al poble d'Hostafrancs. Durant el dia s'han realitzat vàries activitats, el concert del grup i una fideuà familiar.

April 12, 2019

El combo participa en l'estrena annual de La Cantata de l'Escola de Música del Palau a l'auditori de l'hospital Sant Joan de Déu.

January 13, 2019

Combo Sàpiens a la Sala [2] Apolo en el marc del cicle Escola de Rock.

December 14, 2018

Concert de nadal 2018 a l'Auditori Eduard Toldrà.

June 22, 2018

 Dos grups de l'escola de Música del Palau baixen al davant del Palau de la Música per interpretar algunes peces.

Please reload